Your address will show here +12 34 56 78
Английска занималня

Тел. 0889 858 080 school@myartfaces.com

Полудневна занималня с английски език
за развитие на мисленето

(4 - 5-годишни деца)


        В нашия уютен център Вашето дете ще преживее незабравими и вълнуващи емоции в забавление и учене, опознавайки и навлизайки в света на познанието.
        Всеки месец е посветен на различна тема, за да запознаем децата с полезна и интересна информация чрез четене, писане, рисуване, пеене, обсъждане, поставяне на пиеси, декориране, слушане с разбиране, танцуване и много други дейности, които съдействат за възприемането, концентрацията и волята. Разработена е система от ситуационни игри и задачи към всяко едно от образователните направления: Английски език, Български език, Музика, Математика, Изкуство, Двигателна активност, Околен свят, Медийна грамотност.
        Центърът позволява да се трансформира учебната среда според целите на педагогическото взаимодействие, така че децата да променят обстановката и да се включват с интерес в следващата задача. Често заедно с учителя ще моделират учебното пространство според своите желания и нужди. Залата е просторна, чиста, добре осветена и топла, отговаряща на новите здравни изисквания. Групата е самостоятелна и няма контакт с други деца, когато е на закрито, за да се осигури максимално безопасно и сигурно пространство.

        Играта е най-добрият метод в съвременното обучение на деца и ние ще я използваме през по-голямата част от часовете. Целта ни е да ги вдъхновяваме и подкрепяме в техните изяви, обгръщайки ги с любов и внимание. Най-важното за нас е те да се чувстват щастливи и хармонични. 

        Програмата ни е разнообразна и гъвкава, за да отговаря на интересите и нивото на групата, както и на новостите, които съвременното образование предоставя. Разполагаме с богата гама от материали за работа, което също е важна предпоставка за приятната атмосфера и постигането на педагогическите цели. Подготвените пиески ще заснемем и монтираме заедно, за да споделим сътвореното. Приказки, песнички, пословици и поговорки, притчи, филмчета, драматизации – всички те ще бъдат неразделна част от часовете ни по български и английски език. Логическите задачки и забавната математика са за стимулиране на остроумието и любопитството. Двигателните упражнения подготвят децата физически за учебния процес. Медийната грамотност учи най-малките да се ориентират в огромния информационен поток, който достига до тях, като провокира критичното им мислене и съдейства за изразяване и формиране на собствено мнение по дадена тема.

        Особено внимание отдаваме на грижата – както към всяко едно дете, така и на техните взаимоотношения и отношението им към учителите и родителите. Поддържаме постоянна връзка със семействата на децата, за да сме максимално полезни и улеснени в нашата работа. За нас образователният процес в ранна детска възраст е преди всичко изграждане на емоционална интелигентност у децата и е плод на ползотворната комуникация между учители и родители.

МЯСТО:
Медиен център „Моите артистични лица”
гр. София, кв. „Белите брези”, ул. „Лерин” 41

Занятията се провеждат в просторна, светла и топла зала – обезопасена и уютно обзаведена, разполагаща с няколко къта за игри и учене. Идеално чист и снабден с необходимите хигиенни средства санитарен възел (сапун, дезинфектант и хартиени кърпи за еднократна употреба).

Телефон: 0889 85 80 80

ПОЛУДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ:
Понеделник – петък
От 8:30 до 12:30 ч.
Приемане: от 8:00 до 8:30 ч.
Вземане: от 12:30 до 13:00 ч.

След пристигане всяко дете:
       - се проверява за висока температура;
       - обува пантофки, които се ползват само в залата за обучение;
       - прилежно измива ръцете си.

ХРАНЕНЕ:
Поради епидемичната обстановка не предлагаме храна. Важно е децата да са закусили вкъщи! Всяко дете трябва да разполага с лична бутилка с вода, която е надписана.

Цена: 590 лв. на месец (от 15 септември до 15 юни 2020 г.). 
В случай на обявяване на извънредна епидемична обстановка обучението ще се провежда онлайн (от 8:30 до 12:30 ч.).
Цена на учебника по английски език: 65 лв.

При проявен интерес от групата бихме могли да провеждаме 2 часа седмично занятия по народни танци с преподавател от Националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев” – срещу допълнително заплащане.