Your address will show here +12 34 56 78
Английски клуб за деца
/ онлайн и присъствено /

Тел. 0889 858 080 school@myartfaces.com

4-5-годишни

6-7-годишни

първокласници

второкласници

Трети-Шести клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език. Прилагаме я успешно както в присъствените, така и в онлайн часовете.

За обучението по английски език използваме най-новите издания на учебните системи Welcome to Our World, Our World и Life на издателство National Geographic Learning. Те съдържат изобилие от любопитни факти, впечатляващи снимки от цял свят, мултимедия (DVD с образователни анимирани филмчета, игри, упражнения, филми, песни и др.), онлайн платформа с допълнителни материали и тестове, и аудиозаписи на задачите за слушане. Разнообразните учебни материали дават възможности за практическо усвояване на пълния набор от речева дейност: слушане, говорене, четене и писане, съобразени с възрастта и възможностите на обучаващите се в детска и тийнейджърска възраст. Още в началните нива се обръща специално внимание на произношението, както и на постепенното и достъпно въвеждане на граматичните правила и понятия. Учебната система включва специални помагала по граматика и произношение (phonics) на езика, както и достъп до образователната онлайн платформа на National Geographic Learning за нашите курсисти.

Методиката на преподаване на английски език, която прилагаме, е съобразена с най-актуалните стандарти за чуждоезиково обучение и включва както добре познати и утвърдени практики, така и най-новите разработки в областта на изучаването на чужди езици.
Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си. В зависимост от конкретните нужди клубното пространство може да променя облика си, като се превърне в театрална сцена, площадка за игра, художествено ателие със стативи за рисуване, класна стая или зала за парти. Гъвкавото управление на пространството създава атмосфера, която помага на децата да се потопят в различни ситуации и превръща ученето в приятно забавление. 
В случай на затваряне на учебния център поради разпореждане на държавните здравни органи, то часовете ще се провеждат дистанционно (онлайн) в същите дни и по същото време.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Белите брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”, метростанция "Красно село")
Тел.: 0889 85 80 80