Your address will show here +12 34 56 78
Английски клуб
Oнлайн 

Тел. 0889 858 080 school@myartfaces.com

4-5-годишни

6-7-годишни

първокласници

второкласници

Трети-Шести клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език. 

За обучението по английски език използваме най-новите издания на учебните системи Welcome to Our World, Our World и Life на издателство National Geographic Learning. Те съдържат изобилие от любопитни факти, впечатляващи снимки от цял свят, мултимедия (DVD с образователни анимирани филмчета, игри, упражнения, филми, песни и др.), онлайн платформа с допълнителни материали и тестове, и аудиозаписи на задачите за слушане. Разнообразните учебни материали дават възможности за практическо усвояване на пълния набор от речева дейност: слушане, говорене, четене и писане, съобразени с възрастта и възможностите на обучаващите се в детска и тийнейджърска възраст. Още в началните нива се обръща специално внимание на произношението, както и на постепенното и достъпно въвеждане на граматичните правила и понятия. Учебната система включва специални помагала по граматика и произношение (phonics) на езика, както и достъп до образователната онлайн платформа на National Geographic Learning за нашите курсисти.

Методиката на преподаване на английски език, която прилагаме, е съобразена с най-актуалните стандарти за чуждоезиково обучение и включва както добре познати и утвърдени практики, така и най-новите разработки в областта на изучаването на чужди езици.
Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си.

Телефон: +359 889 85 80 80
myartfaces@gmail.com