Your address will show here +12 34 56 78
Колежанчета

Френски клуб в Медиен център „Моите Артистични Лица”
Този езиков курс включва разнообразни теми в областта на кулинарното изкуство (видове хранителни продукти, плодове и зеленчуци) и здравословното хранене, както и неща, свързани с природата и заобикалящия ни свят. Тези теми са много интересни и забавни за любознателните деца. Малките курсисти разширяват познанията си по френски език, като едновременно с това научават какво съдържат различни храни, запознават се с интересни рецепти и научават любопитни факти, свързани с готвенето и обработката на хранителните продукти. КОЛЕЖАНЧЕТАТА разработват проекти, участват в кампании за опазване на природата, научават се как да засаждат растения.
А най-специалното е, че всичко това се случва на френски език!

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Дистанционното обучение дава възможност да се използват всички ресурси като анимационни филми, аудиоприказки, игри, песни, картини и много други доказани инструменти за чуждоезиково обучение.

Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на френски език.