Your address will show here +12 34 56 78
КОЛЕЖАНЧЕТА

Трети-четвърти клас в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Cook for fun: Този курс по английски език включва разнообразни теми в областта на кулинарното изкуство (видове хранителни продукти, плодове и зеленчуци) и здравословното хранене. Малките курсисти разширяват познанията си по английски език, като едновременно с това научават какво съдържат различни храни, запознават се с интересни рецепти и научават любопитни факти, свързани с готвенето и обработката на хранителните продукти. По време на занятията децата правят експерименти и дори приготвят вкусни нещица за хапване. КОЛЕЖАНЧЕТАТА обичат да експериментират и са много любопитни, а тази система дава отговори на техните въпроси.

Green English: Курсът по английски език е разработен върху теми, свързани с опознаването, опазването и възстановяването на околната среда. Работните карти от учебната система съдържат анкети, експерименти и други дейности, свързани с природата и заобикалящия ни свят, което ги прави много интересни и забавни за любознателните деца. Поставени в различни игрови ситуации, КОЛЕЖАНЧЕТАТА разработват проекти, участват в кампании за опазване на природата, засаждат растения, правят хартия, оригами и какво ли още не. А най-специалното е, че всичко това се случва на английски език!

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си. В зависимост от конкретните нужди клубното пространство може да променя облика си, като се превърне в театрална сцена, площадка за игра, ателие със стативи за рисуване, класна стая или зала за парти. Гъвкавото управление на пространството създава атмосфера, която помага на децата да се потопят в различни ситуации и превръща ученето в приятно забавление.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80