Your address will show here +12 34 56 78
КОЛЕЖАНЧЕТА

Трети-четвърти клас в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Cook for fun: Този курс е разработен върху най-различни теми в областта на готварството, хранителните продукти, плодовете и зеленчуците, както и здравословното хранене. Децата научават интересни рецепти, съдържанието на храните, забавни факти в областта на кулинарията. Правят се експерименти, приготвят се вкусни нещица за хапване. Колежанчетата обичат да експериментират и са много любопитни, а тази система дава отговори на техните въпроси. И всичко това е на английски език!

Green English: Курсът е разработен върху теми, свързани с опознаването и опазването на околната среда, и възстановяването на природата. Работните карти от учебната система предоставят анкети, експерименти и други дейности, свързани със заобикалящия ни свят, което ги прави много интересни и забавни за любознателните деца. Поставени в различни игрови ситуации, те изработват проекти, участват в кампании за опазване на природата, засаждат, изобретяват, правят хартия и оригами…, и всички тези неща се случват на английски език!

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните занимания за децата, затова тя е основният метод, който използваме в работата за усвояване на езикови умения. Приказки, забавни истории, видео, театър и песнички са начините, чрез които ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите Артистични Лица” ще провокира и създаде условия, така че малките членове на клуба да се чувстват спокойни и уверени в себе си. Уютната обстановка дава възможност клубното пространство да се превърне в театрална сцена, площадка за игра, стая със стативи за рисуване, класна стая, парти зала. По този начин децата ще се потопят в различни ситуации и ще учат, забавлявайки се.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80