Your address will show here +12 34 56 78
МАЛЧУГАНИ

4-5-годишни в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Видео-уроци, които въвеждат децата в света на новия език. Приказки по картинки, разказани от жабок и разказвач на истории, превръщат часовете по английски в истинско приключение. По време на занятията децата играят, слушат, оцветяват,  рисуват, пеят. Репетират и изпълняват една от приказките, за да я подготвят като пиеса. Така Малчуганите съвсем естествено и с лекота се потапят в света на новия език. Учебната зала е разпределена на отделни кътчета, за да предостави динамична и разнообразна атмосфера.

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните занимания за децата, затова тя е основният метод, който използваме в работата за усвояване на езикови умения. Приказки, забавни истории, видео, театър и песнички са начините, чрез които ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите Артистични Лица” ще провокира и създаде условия, така че малките членове на клуба да се чувстват спокойни и уверени в себе си. Уютната обстановка дава възможност клубното пространство да се превърне в театрална сцена, площадка за игра, стая със стативи за рисуване, класна стая, парти зала. По този начин децата ще се потопят в различни ситуации и ще учат, забавлявайки се.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80