Your address will show here +12 34 56 78
МАЛЧУГАНИ

4-5-годишни в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Основната цел на занятията с най-малките е да ги въведем в света на новия език. С помощта на видеоуроци и аудиоприказки, разказани от жабок и разказвач на истории, часовете по английски се превръщат в истинско приключение. МАЛЧУГАНИТЕ играят, слушат, оцветяват, рисуват, пеят, репетират кратки сценки от приказките и така естествено и с лекота навлизат в езика. Учебната зала е разделена на кътове, които позволяват динамично и разнообразно управление на пространството.

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си. В зависимост от конкретните нужди клубното пространство може да променя облика си, като се превърне в театрална сцена, площадка за игра, ателие със стативи за рисуване, класна стая или зала за парти. Гъвкавото управление на пространството създава атмосфера, която помага на децата да се потопят в различни ситуации и превръща ученето в приятно забавление.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Белите брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”, метростанция "Красно село")
Тел.: 0889 85 80 80