Your address will show here +12 34 56 78
МАЛЧУГАНИ

4-5-годишни в Медиен център „Моите Артистични Лица”

При обучението по английски език на 4 – 5-годишни деца усилията ни са насочени към създаването на навици за слушане и възпроизвеждане, като се обръща специално внимание на новите думи и правилното произношение. Оцветяването и рисуването заместваме с така наречената „картинна диктовка“ (рисуване на картина „под диктовка“). Основни са ситуационните игри и имитациите, които са близки на децата в тази възраст и подпомагат възприемането на новата информация.

Всяка от дейностите е подбрана въз основа на конкретна образователна цел и допринася за развитието на уменията за слушане и говорене, които са съобразени с възрастта и възможностите на децата. С най-малките изучаваме азбуката и те постепенно се научават да произнасят правилно буквите, както и да ги съчетават.

Най-важната ни задача е да създадем у децата положително отношение към усвояването на новия език, което е основна предпоставка да постигат добри резултати и да участват активно и с желание в процеса на обучение.

Учебната система Welcome to Our World на National Geographic Learning е една от най-богатите като тематичен обхват и предлагани ресурси – включва снимки, игри, анимирани приказки, песни, карти и др. Подходяща е както за работа в група, така и за индивидуални занимания. В тази възрастова група децата могат да се движат без ограничения в учебната зала, а ние имаме грижата да променяме обстановката така, че да отговорим на потребността им от движение и да поддържаме интереса им по време на часовете. По този начин децата се чувстват свободни да се изразяват, да споделят и да участват в учебната дейност, като усвояват новите знания, забавлявайки се.

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си.