Your address will show here +12 34 56 78
ПАЛАВНИЦИ

6-7-годишни в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Учебната система по английски език за тази възрастова група е базирана на мултимедия, разработена от водещи специалисти в областта на ранното чуждоезиково обучение. Комбинацията от звук, изображение, анимация и видео провокира интереса и задържа вниманието на децата, стимулирайки ги да обогатяват знанията си по английски език, като в същото време научават повече за заобикалящия ги свят. Всеки урок провокира ПАЛАВНИЦИТЕ да общуват и да разширяват своя кръгозор. С помощта на богата палитра от специализирани учебни материали, филмчета и въздействащи картини от целия свят обучението се превръща в приятно и желано емоционално преживяване.

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си. В зависимост от конкретните нужди клубното пространство може да променя облика си, като се превърне в театрална сцена, площадка за игра, ателие със стативи за рисуване, класна стая или зала за парти. Гъвкавото управление на пространството създава атмосфера, която помага на децата да се потопят в различни ситуации и превръща ученето в приятно забавление.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80