Your address will show here +12 34 56 78
УЧЕНИЦИ

Второкласници в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Децата от тази група вече са навлезли в същинското изучаване на английския език, базирано на уменията за четене и писане. Меченцето – техният приятел от нивото на УЧЕНИЧЕТАТА, ще продължи да ги забавлява в нови епизоди. Те ще играят, четат, пишат, пеят, танцуват в учебната зала, която е разделена на отделни кътове – „Класна стая“, „Площадка за игра“, „Клубна зона“. Игрите стават по-сложни, а пиеските – по-дълги. С меченцето и неговите приятели УЧЕНИЦИТЕ ще преживеят интересни ситуации, които не само ще обогатят знанията им по английски език, но и ще ги научат как да реагират в различни житейски ситуации.

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си. В зависимост от конкретните нужди клубното пространство може да променя облика си, като се превърне в театрална сцена, площадка за игра, ателие със стативи за рисуване, класна стая или зала за парти. Гъвкавото управление на пространството създава атмосфера, която помага на децата да се потопят в различни ситуации и превръща ученето в приятно забавление.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80