Your address will show here +12 34 56 78
УЧЕНИЦИ

Второкласници в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Второкласниците навлизат по-смело в изучването на езика с помощта на ситуационни игри, които подпомагат усвояването на материала. Заедно с говоренето децата се учат да четат и пишат на английски език с по-голяма увереност. Почти всеки учебен час включва фонетични упражнения за правилно произношение, слушане на приказки и гледане на анимации, които ускоряват процеса на привикване към мелодията на езика. Заучаването на кратки стихчета и реплики, както и кратките драматизации правят обучението още по-приятно и успешно.

Добавят се две нови тетрадки – по фонетика и граматика, така че всяка учебна единица да бъде разбрана, отработена и усвоена. Постепенно учениците навлизат в света на новия език, потапяйки се в красивия и вълнуващ свят на най-новото издание на National Geographic Learning – Our World.

В часовете оживяват прекрасни кътчета от земното кълбо, гостуваме на далечни народи, научаваме за фестивали, празници и обичаи от всички места на земното кълбо. Анимираните приказни истории, специално създадени и адаптирани за тази възраст, подпомагат усвояването на материала и превръщат изучаването на езика във вълнуващо приключение.

С второкласниците подготвяме малки пиески, рецитираме стихчета, пеем песнички. Навлизаме по-задълбочено и в писането чрез различни методически похвати, които улесняват процеса. 

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните детски занимания, затова я използваме като основен метод в ранното чуждоезиково обучение. С помощта на приказки, забавни истории, песнички, видео и театър ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите артистични лица“ разполага с условия, които предразполагат малките курсисти да се чувстват спокойни и уверени в себе си. В зависимост от конкретните нужди клубното пространство може да променя облика си, като се превърне в театрална сцена, площадка за игра, ателие със стативи за рисуване, класна стая или зала за парти. Гъвкавото управление на пространството създава атмосфера, която помага на децата да се потопят в различни ситуации и превръща ученето в приятно забавление.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80