Your address will show here +12 34 56 78
УЧЕНИЦИ

Второкласници в Медиен център „Моите Артистични Лица”

Децата от тази група вече са започнали изучаването на езика. Четенето и писането са им близки. Меченцето – техният приятел от курса по английски ще продължи да ги забавлява в нови епизоди. Те ще играят, четат, пишат, пеят, танцуват в учебната зала, която е разделена на отделни кътове – „класна стая”, „площадка за игра”, „клубна зона”. Игрите ще са по-сложни, а пиеските – по-дълги. С меченцето и неговите приятели Колежанчетата ще преживеят интересни ситуации, които обогатяват знанията им по английски език и ги учат как да реагират в различни житейски ситуации.

4-5-годишни

6-7-годишни

Първокласници

Второкласници

Трети-Четвърти клас
Играта е едно от най-важните занимания за децата, затова тя е основният метод, който използваме в работата за усвояване на езикови умения. Приказки, забавни истории, видео, театър и песнички са начините, чрез които ще въведем детето Ви в общуването на английски език.

Английският клуб в Медиен център „Моите Артистични Лица” ще провокира и създаде условия, така че малките членове на клуба да се чувстват спокойни и уверени в себе си. Уютната обстановка дава възможност клубното пространство да се превърне в театрална сцена, площадка за игра, стая със стативи за рисуване, класна стая, парти зала. По този начин децата ще се потопят в различни ситуации и ще учат, забавлявайки се.
Място на провеждане:

Медиен център „Моите Артистични Лица”
1680 София кв. „Бели брези”, ул. „Лерин” 41
(автобуси № 73, 83, 102 и 204 – спирка „Проф. Д. Атанасов”, тролейбуси № 2 и 9 – спирка „ Бул. Гоце Делчев”)
Тел.: 0889 85 80 80